Vælg en side

VORES PRODUKTER

Udforsk vores forskellige varianter af caviar og find din favorit

Baerii Cavari

Caviaren stammer fra den Sibiriske stør (Acipenser baerii)

Når støren har opnået en alder på 7 år og en kornstørrelse på omkring 2,7 til 2,8 mm, betragtes den som klar/moden. Farven er sort og grå. Baerii-kaviaren har en mild krydret og let nøddeagtig aroma med en smøragtig tone. Kaviarens tekstur smelter i munden og efterlader stærke smagsoplevelser, som er fremhævet af den milde Malossol-salteproces.

Osetra Caviar

Caviaren får man fra stør der er minimum 12 år. Rognen har en diameter på omkring 2,9 til 3,2 mm. Den er har en glat og fløjlsagtig tekstur, med komplekse aromaer. Farven kan gå fra grå til brun, endda gul-guld. Smagen understreges af den milde og blide Malossol-saltning.

Imperial Caviar

Caviaren stammer fra den Sibiriske stør (Acipenser baerii).

Når støren har opnået en alder på 7 år og en kornstørrelse på omkring 2,7 til 2,8 mm, betragtes den som klar/moden.

Farven er sort og grå. Baerii-kaviaren har en mild krydret og let nøddeagtig aroma med en smøragtig tone. Kaviarens tekstur smelter i munden og efterlader stærke smagsoplevelser, som er fremhævet af den milde Malossol-salteproces.

Schrenkii Caviar

Caviaren stammer fra den Sibiriske stør (Acipenser baerii).

Når støren har opnået en alder på 7 år og en kornstørrelse på omkring 2,7 til 2,8 mm, betragtes den som klar/moden.

Farven er sort og grå. Baerii-kaviaren har en mild krydret og let nøddeagtig aroma med en smøragtig tone. Kaviarens tekstur smelter i munden og efterlader stærke smagsoplevelser, som er fremhævet af den milde Malossol-salteproces.

Beluga Caviar

Caviaren stammer fra den Sibiriske stør (Acipenser baerii).

Når støren har opnået en alder på 7 år og en kornstørrelse på omkring 2,7 til 2,8 mm, betragtes den som klar/moden.

Farven er sort og grå. Baerii-kaviaren har en mild krydret og let nøddeagtig aroma med en smøragtig tone. Kaviarens tekstur smelter i munden og efterlader stærke smagsoplevelser, som er fremhævet af den milde Malossol-salteproces.

DET SORTE GULD

Støren har været spist siden stenalderen i Østeuropa og Mellemøsten. I 1600 tallet blev dens rogn en eksklusiv spise i Rusland, hvor kun kongelige måtte spise den. I 1800-tallet blev kaviar serveret på restauranter i USA gratis for at fremme tørsten og øge salget af drikkevarer. På samme måde som peanuts i dag.

VIL DU VIDE MERE?

Hvis du er interesseret i at forhandle vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Så vil jeg Charlotte med glæde drøfte dine ønsker og muligheder som forhandler af Exclusiv Caviar.

Charlotte Kamp Thuesen